Υπηρεσίες - Εμπόριο παλετών S.A Pallets

 
 
 

Αγορά

 

 
Η S.A Pallets αγοράζει τις χρησιμοποιημένες παλέτες σας, με δυνατότητα παραλαβής από το χώρο σας, αλλά και παράδοσης στις εγκαταστάσεις μας. Το κόστος αγοράς της παλέτας, καθορίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, την παλαιότητά της, αλλά και τις διαστάσεις της. Σε πολλές περιπτώσεις, αγοράζουμε και σπασμένες παλέτες που χρήζουν επισκευής.
 
 
 

Πώληση

 

 
Διατηρώντας πάντα μια σχέση ποιότητας - τιμής η οποία αντανακλά τη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, προχωράμε σε χονδρική και λιανική πώληση παλετών. Οι παλέτες αυτές μπορεί να είναι καινούργιες ή και μεταχειρισμένες, ενώ καλύπτουν μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και τύπων, για κάθε ανάγκη και προτίμηση.
 
 
 
 
 
 
 

Αποστολή - Παράδοση

 

 
Σε ένα υψηλό φόρτο εργασίας, η μεταφορά παλετών είναι μία ακόμα υποχρέωση που προστίθεται στο ήδη απαιτητικό πρόγραμμά σας. Η S.A Pallets είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη διαδικασία αποστολής και παράδοσης των παλετών σας, επιτρέποντάς σας έτσι να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. Κατά την ίδια λογική, συλλέγουμε παλέτες από τις εγκαταστάσεις των συνεργατών σας και τις μεταφέρουμε στις δικές σας, με ταχύτητα και υπευθυνότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εξαγωγή

 

 
Η S.A. Pallets αναλαμβάνει την Εξαγωγή παλετών στο εξωτερικό σε χώρες όπως Γερμανία Αυστρία κ.α.
 
 
 
 

Επισκευή

 

 
Πολλές φορές, η επισκευή των παλετών που έχετε στην κατοχή σας είναι πιο συμφέρουσα από την αγορά νέων. Με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτησή σας, στην S.A. Pallets αναλαμβάνουμε τη συλλογή των σπασμένων παλετών που διαθέτετε προς επισκευή ή την επισκευή στο χώρο σας, άμεσα και αποτελεσματικά.